Mutatie onderhoudverkorten van doorlooptijd
verminderd
uw leegstandskosten

Mutatie onderhoud, meer rendement
Mouton Bouw voert mutatie onderhoud op maat uit. Of het nu gaat om het verhuur klaar maken van uw winkelpand of verkoop klaar maken van een woning, wij zorgen dat de uitvoering zo strak mogelijk gepland wordt om zo doorlooptijd te verkorten. Wij minimaliseren uw leegstandskosten, en u verhoogt uw rendement.

 

Mutatie onderhoud, de mogelijkheden
Afhankelijk van het door u gewenste kwaliteitsniveau en het onderhoudsverleden van de verhuureenheid, worden vooraf de uit te voeren werkzaamheden vastgelegd. Samen met de opdrachtgever wordt bepaald wat de specifieke wensen voor de te muteren verhuureenheid is en er kan rekening gehouden worden met de wensen van de nieuwe huurder. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe kamerindeling te maken of om verbeteringen toe te passen om zo bijvoorbeeld meer rendement te halen met het aantal punten voor het woningwaarderingsstelsel (wws).

De verhuureenheid wordt minimaal gecontroleerd op “veilig, compleet & schoon”. Of het nu gaat om het aanleggen van een complete centrale verwarmingsinstallatie, of mechanische ventilatie, het aanbrengen van dubbele beglazing, of het saneren van asbest, Mouton Bouw regelt het voor u.

 

Mutatie onderhoud, inzichtelijk gemaakt
Voor mutatie onderhoud gebruikt Mouton Bouw een handig begrotingstool. Hierdoor kunnen de kosten voor de renovatie al direct na de opname in de woning bepaald worden. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. Zo blijven we transparant.