Actueel

Info
Unieke 3D filmpjes van een renovatieproject

Loop zelf door dit pand in de Leidsestraat

Wij hebben twee 3D filmpjes laten maken van de renovatie van het pand Leidsestraat 86-88. We begonnen met een uitgeleefd en verouderd pand, dat je zelf in het eerste filmpje kunt bekijken. Druk op play om je door het pand te laten leiden of loop zelf actief van verdieping naar verdieping om alle hoekjes te

Info
We hadden in feite 162 extra opdrachtgevers

Energielabelverbetering Dunantstraat, Zoetermeer

In Zoetermeer moest van 3 flats het energielabel verbeterd worden om het bewonerscomfort te vergroten. Het ging om 54 woningen met in totaal 162 appartementen. Daarmee hadden we in feite 162 extra opdrachtgevers.

Info
Werkzaamheden uitvoeren terwijl de bovenliggende etages bewoond zijn

Renovatie Leidsestraat

We kregen de opdracht om een grote renovatie uit te voeren aan een pand in de Leidsestraat in Amsterdam. De Leidsestraat is een drukke winkelstraat waar van vroeg tot laat trams doorheen rijden. Daardoor was er veel overleg nodig met onder meer de politie, de brandweer en het gemeentelijk vervoerbedrijf.

Info
Terugkijken op een hele fijne samenwerking

Renovatie Weesperzijde

“Van één van de lelijkste naar een van de mooiste panden van de straat.” Dat is een zin die wij op de Weesperzijde aan het eind van de werkzaamheden vaak te horen hebben gekregen. Een groot compliment voor de vakmannen. Dit was een project waar Mouton Bouw de kans kreeg om met het gehele team

Info
Tevreden buurvrouw deelt ijsjes uit

Renovatie Utrechtsestraat

De nieuw te bouwen winkelruimtes in de Utrechtsestraat waren al verhuurd en de winkeleigenaren wilden graag van de kerstdrukte profiteren. De winkels moesten enkele weken open zijn voor de kerst, een flinke uitdaging.