Expertises

“Projectdoelstellingen in een efficiënte en effectieve procesgang realiseren tegen vooraf vastgestelde kwalitatieve en kwantitatieve eindresultaten”. Dit is het credo van MOUTON.

MOUTON is een continu vernieuwend bedrijf met een uitgebreid gamma aan elkaar versterkende eigen disciplines: service onderhoud, dagelijks onderhoud en mutatie onderhoud.

Resultaatgerichte bewonerscommunicatie

Als onderdeel van het resultaatgericht samenwerken maakt MOUTON gebruik van de innovatieve online communicatietool. Hiermee delen onze projectleiders en uitvoerders op een eenvoudige en begrijpelijke manier informatie met bewoners en eindgebruikers. Voorafgaand aan de werkzaamheden ontvangen alle bewoners een unieke inlogcode, die toegang verleent tot het online dashboard. Belangrijke projectinformatie zoals de exacte werkzaamheden, planning, werkvolgorde, medewerkers en nog veel meer worden via dit platform gedeeld. Indien er sprake is van wijzigingen in de werkzaamheden of planning, ontvangen alle bewoners direct een email of sms-bericht. Uiteraard ontvangen de bewoners van de niet geactiveerde adressen deze correspondentie traditioneel per post.

Communicatie