Woningbedrijf Velsen slaat handen ineen met Menger Bouw en Mouton

IJmuiden, 26 april 2023 – Op dinsdag 25 april ondertekenden Woningbedrijf Velsen, Menger Bouw en Mouton een samenwerkingsovereenkomst voor mutatieonderhoud. Beide bouwbedrijven richten zich op het onderhoud aan mutatiewoningen voor de duur van drie jaar.

 

Vincent Baas, Teamleider verhuur & vastgoedbeheer bij Woningbedrijf Velsen: “We hebben voor Mouton en Menger Bouw gekozen omdat zij het beste aansluiten bij de ambities die wij hebben. Onze ambitie richt zich op de pijlers: minder leegstand, duurzaamheid, klanttevredenheid en kostenbewustzijn.”

 

“Woningbedrijf Velsen is een woningcorporatie die net als wij ambitieuze doelen heeft op het gebied van data, duurzaamheid en efficiënte processen. Wij zien Woningbedrijf Velsen als een mooie toevoeging aan ons palet aan opdrachtgevers. Wij staan achter hun missie en denken dat wij hier een mooie bijdrage aan kunnen leveren. Een prettige leefomgeving creëren voor huurders, waarin betaalbaar en gezond wonen centraal staat. Het onderhoud dat wij als Mouton zullen leveren sluit mooi aan bij deze missie,” zegt Matthijs Schaap, eindverantwoordelijke bij Mouton.

 

Gebroeders Jeroen & Bas Tromp, eigenaren van Menger Bouw: “Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we een samenwerking aangaan met Woningbedrijf Velsen om het woningbezit te verbeteren. Als lokaal bouwbedrijf met flexibele mogelijkheden zijn wij een goede partner in deze missie. We willen ons steentje bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving waarin we wonen en werken, en kijken uit naar een succesvolle samenwerking waarbij we gezamenlijk het woningbezit van Woningbedrijf Velsen kunnen verduurzamen en verbeteren.”

 

De drie partijen verwachten de komende jaren mooie resultaten te kunnen behalen op het gebied van onderhoud en streven naar minimale leegstand en snelle beschikbaarheid van vrijgekomen woningen. Zij kijken dan ook uit naar deze samenwerking en de bijdrage die zij hiermee kunnen leveren aan de huurders van Woningbedrijf Velsen.

Terug naar overzicht